Informatie

Prijs € 198,35
BTW 21% € 41,65
Totaal € 240,00
Aanmeldformulier

1922FR - De Spaanse Burgeroorlog 1936-1939

1922FR - De Spaanse Burgeroorlog 1936-1939

Velden met een * zijn verplicht.

Uw gegevensDhr
Mevr

FactuurgegevensIk betaal zelf (u hoeft verder niets in te vullen)
Mijn organisatie betaalt

Let op: indien uw organisatie betaalt, vul hieronder alle velden in.


Cursusbegeleiding


Vindt u het leuk om op te treden als cursusbegeleider bij een programma? U ondersteunt de docent en vormt het aanspreekpunt voor de cursisten tijdens het programma.


Nieuwsbrief Hovo Rotterdam


Blijft u graag op de hoogte van het nieuws van Hovo? Geeft u hieronder aan of u de nieuwsbrief wilt ontvangen. De nieuwsbrief van Hovo verschijnt maximaal twee keer per maand.


Nee
Ja
Ik ben al geabonneerd

Voorwaarden en ondertekening


Inschrijf- en betalingsvoorwaarden

De inschrijf- en betalingsvoorwaarden van Erasmus Academie vindt u op de website Algemene voorwaarden. Het totale cursusbedrag dient voor aanvang van de cursus te zijn voldaan.

Privacy statement

De persoonsgegevens die via dit inschrijfformulier verkregen zijn, worden gebruikt voor cursussen van Hovo Rotterdam / Erasmus Academie ten behoeve van de deelnemersadministratie en –communicatie. Erasmus Academie gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om, met inachtneming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het uitgebreide privacy beleid van de Erasmus Universiteit Rotterdam kunt u nalezen op Privacy statement.

Heeft u nog vragen over Hovo Rotterdam? Ga naar onze website www.hovorotterdam.nl of bel 010-408 2465. Hovo Rotterdam is onderdeel van Erasmus Academie: executive opleidingen en Academie voor een Leven Lang Leren. Heeft u nog vragen over Erasmus Academie? Ga naar onze website www.erasmusacademie.nl of bel met 010-408 1839.