Informatie

Startdatum en locatie ma 31 mei Online
Prijs € 0,00
BTW 21% € 0,00
Totaal € 0,00
Aanmeldformulier

Publieke waarden webinar

Publieke waarden webinar

Velden met een * zijn verplicht.

Dhr
Mevr

Ik blijf graag op de hoogte over deze opleidingJa
Nee

Ja
Nee

Voorwaarden en ondertekening


Inschrijfvoorwaarden

De inschrijfvoorwaarden van Erasmus Academie vindt u op de website Algemene voorwaarden.

Privacy statement

De persoonsgegevens die via dit inschrijfformulier verkregen zijn, worden gebruikt voor cursussen van Hovo Rotterdam / Erasmus Academie ten behoeve van de deelnemersadministratie en –communicatie. Erasmus Academie gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om, met inachtneming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het uitgebreide privacy beleid van de Erasmus Universiteit Rotterdam kunt u nalezen op Privacy statement.

Vertrouwelijk

Vertrouwelijke omgang met informatie: Voor de opzet van onze opleidingen is een sfeer van openheid en vertrouwen van groot belang. U moet vrijelijk informatie kunnen uitwisselen zonder dat die buiten het bestek van de opleiding bekend wordt. Met uw ondertekening van dit inschrijfformulier gaat u daarom akkoord dat geen enkele informatie – welke niet via openbaar toegankelijke informatie verkregen had kunnen worden – op enigerlei wijze wordt bekend gemaakt aan personen, bedrijven/organisaties buiten de context van deze opleiding zonder de voorafgaande schriftelijke goedkeuring van de betrokkene(n) en Erasmus Academie.

Voor vragen over onze Cursussen, ga naar www.eur.nl/erasmusacademie/cursussen of bel 010-408 2465. Voor vragen over onze Opleidingen, ga naar www.eur.nl/erasmusacademie/opleidingen of bel 010-408 1839.