Informatie

Startdatum en locatie do 3 mrt Novotel Rotterdam Brainpark
Prijs € 5.685,00
BTW 0% € 0,00
Totaal € 5.685,00
Aanmeldformulier

Postacademische Leergang Arbeidsrecht

Postacademische Leergang Arbeidsrecht - voorjaar 2022

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevensDhr
Mevr

Advocaat
Jurist
Overig

Privé adres (in te vullen in verband met toezending certificaten)

FactuurgegevensPrivé
Zakelijk

Zakelijk adres (in te vullen indien de factuur naar het zakelijk adres gestuurd moet worden)

DieetwensenNieuwsbrief Erasmus AcademieJa
Nee
Ik ben al geabonneerd

Voorwaarden en ondertekening


Inschrijf- en betalingsvoorwaarden

De inschrijf- en betalingsvoorwaarden van Erasmus Academie staan op onze website Algemene voorwaarden. Het totale bedrag dient voor aanvang van de opleiding te zijn voldaan.

Privacy statement

De persoonsgegevens die via dit inschrijfformulier verkregen zijn, worden gebruikt voor cursussen van Erasmus Academie ten behoeve van de deelnemersadministratie en/of marketing en communicatie. Erasmus Academie gaat vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om, met inachtneming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor meer informatie verwijzen wij je naar het privacy beleid van Erasmus Academie.

Vertrouwelijk

Vertrouwelijke omgang met informatie: Voor de opzet van onze opleidingen is een sfeer van openheid en vertrouwen van groot belang. Men moet vrijelijk informatie kunnen uitwisselen zonder dat die buiten het bestek van de opleiding bekend wordt. Met ondertekening van dit inschrijfformulier ga je daarom akkoord dat geen enkele informatie – welke niet via openbaar toegankelijke informatie verkregen had kunnen worden – op enigerlei wijze wordt bekend gemaakt aan personen, bedrijven/organisaties buiten de context van deze opleiding zonder de voorafgaande schriftelijke goedkeuring van de betrokkene(n) en Erasmus Academie.

Voor vragen over onze Cursussen, ga naar www.eur.nl/erasmusacademie/cursussen of bel 010-408 2465. Voor vragen over onze Opleidingen, ga naar www.eur.nl/erasmusacademie/opleidingen of bel 010-408 1839.