Informatie

Startdatum en locatie do 3 mrt 22 Rotterdam
Prijs € 5.685,00
BTW 0% € 0,00
Totaal € 5.685,00
Aanmeldformulier

Postacademische Leergang Arbeidsrecht

Postacademische Leergang Arbeidsrecht - voorjaar 2022

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevensDhr
Mevr

Advocaat
Jurist
Overig

FactuurgegevensPrivé
Zakelijk

Zakelijk adres (in te vullen indien de factuur naar het zakelijk adres gestuurd moet worden)

Privé adres (in te vullen indien de factuur naar het privéadres gestuurd moet worden)

DieetwensenNieuwsbrief Erasmus AcademieJa
Nee
Ik ben al geabonneerd

Voorwaarden en ondertekening


Inschrijf- en betalingsvoorwaarden

De inschrijf- en betalingsvoorwaarden van Erasmus Academie staan op onze website Algemene voorwaarden. Het totale cursusbedrag dient voor aanvang van de cursus te zijn voldaan.

Privacy statement

De persoonsgegevens die via dit inschrijfformulier verkregen zijn, worden gebruikt ten behoeve van de deelnemersadministratie en –communicatie van Erasmus Academie. Erasmus Academie gaat vertrouwelijk met deze persoonsgegevens om, met inachtneming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het uitgebreide privacy beleid kun je nalezen op Privacy statement.

Vertrouwelijk

Vertrouwelijke omgang met informatie: Voor de opzet van onze opleidingen is een sfeer van openheid en vertrouwen van groot belang. Men moet vrijelijk informatie kunnen uitwisselen zonder dat die buiten het bestek van de opleiding bekend wordt. Met ondertekening van dit inschrijfformulier ga je daarom akkoord dat geen enkele informatie – welke niet via openbaar toegankelijke informatie verkregen had kunnen worden – op enigerlei wijze wordt bekend gemaakt aan personen, bedrijven/organisaties buiten de context van deze opleiding zonder de voorafgaande schriftelijke goedkeuring van de betrokkene(n) en Erasmus Academie.

Voor vragen over onze Cursussen, ga naar www.eur.nl/erasmusacademie/cursussen of bel 010-408 2465. Voor vragen over onze Opleidingen, ga naar www.eur.nl/erasmusacademie/opleidingen of bel 010-408 1839.